Totalt antall sidevisninger

søndag 20. oktober 2013

20 Okt: Takstein kommet opp på tak

Ikke så mye nytt bortsett fra at takstein er kommet på tak, men ikke spredd utover. Det er jo også kommet litt mer kledning på hus.
Ellers så blir det gjennomgang med VVS og Elektrofag med tanke på gjennomføringer av installasjoner igjennom yttervegger (utekran og utelys) i morgen.




2 kommentarer:

  1. Flott hus og fin og informativ blogg! Huset inspirert av Blinks Skien?

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisann, og takk for tilbakemelding.
      Når det gjelder kledning på fasade så har jeg hentet litt inspirasjon fra et utrolig flott og moderne hus fra Hellevik som heter Trend 350.
      Når boligen ble tegnet, så gjorde vi det på den måten at vi lagde plantegningene først, slik vi vill ha de. Da blir huset tilpasset oss, og ikke vi til huset :-). Derfor kommer dører og vinduer der de må komme!!
      Når huset var ferdig tegnet så vi at fasadene var veldig store med lite vindu areal. Derfor valgte vi og ha stående kledning på utstikk i front for og bryte opp fasaden litt etter at jeg hadde sett litt på hvordan Trend 350 hadde løst det med fasade.
      Som jeg sier til naboene, så blir ikke huset vårt like estetisk vakkert som andre i nabolaget da det blir mye store trevegger (spesielt vegg mot nord og vest er "litt rar" med lite vinduareal), men vi tror det kommer til og bli utrolig praktisk for oss.

      Slett