Totalt antall sidevisninger

mandag 28. oktober 2013

27 Okt: Begynner og ta form utvendig

Da begynner det og ta for utvendig. Det meste av kledning er på plass, og takstein begynner og nærmer seg ferdig. Innvendig står byggtørkerne på for full guffe og suger ut fuktighet. Bygget er også ferdig trykktestet, med godkjente lekasjetall
Elektriker har også vært og tatt ut rør til utvendige punkt.



2 kommentarer:

  1. Hei!
    Spennende forandringer dere har gjort. Og huset ser veldig bra ut! Om det estetiske ikke stemmer for naboene er det viktigst at huset stemmer for dem som skal bo der...
    Vi skal begynne å sette opp et omtegnet Skien-hus fra Blink. Har tegnet om planløsningen, speilvendt huset og byttet om på etasjene. Dette for å få plass til nok soverom (6 stk) og komme litt opp i høyden med stue og kjøkken. Bygger inne på et byggefelt og fant ut at vi ville bli litt "nedklemt" med å ha oppholdsrommene på bakkeplan. Dessuten trenger heller ikke barna ei flott "Playstation"-stue med mønt himling.
    Ser at du skal legge vannbåren varme. Legger du kun i første etasje, eller legger du i andre også? Vi vurderer forskjellige løsninger på det.. Skal du bruke varmepumpe eller dobbelmantlet bereder?

    SvarSlett
  2. Hei

    Vi legger rør for VB varme i begge etasjer. Skal ha dobbeltmantlet bereder, og luft-vann varmepumpe, men selv ferdigstilling av vannborenvarme installasjon vil nok ikke skje før etter at vi har flyttet inn.

    SvarSlett