Totalt antall sidevisninger

mandag 20. januar 2014

20 Jan: SG led belysning

Har blitt noen dager siden sist oppdatering da det har vært ganske hektisk. Vi er nå inne i innspurten og det er mye og holde orden på, og ikke alt som går helt etter planen.
Innvendige vegger er nå ferdig overflatebehandlet, og parkett er kommet på plass. Der som vi holder på med nå er innvendig dører, listing, badrom, kjøkken så der et litt igjen fremdeles.
Innfelte downlights er også kommet på plass, og som tidligere nevnt så er planen og kun ha LED belysning. Jeg har valgt og gå for SG sine produkter da jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på de. Selve lyskilden som er av type Optidim føler jeg gir et veldig fint lys, ikke for hvitt og ikke for gult. Videre er SG downlight veldig grei og jobbe med da de har gode tilkoplinger og stramme gode fjærer slik at de "presser" seg godt mot tak.
Jeg har valgt og bruke SG LED quadrat i type singel eller dobbel utførelse på kjøkken, hall loftstue og walk-inn garderobe. I hovedstue og bad 1 etg blir det SG LED Jupiter, og på bad i 2 etasje, og lekerom på loft blir det SG LED Junistar grunnet lavtbyggende bokser.

Her er noen bilder, og det vil komme flere de neste dagene, da det er mye som skjer nå :-)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar